HTML

hát sajnos...

a lelkem mélységei, meg minden...

Friss topikok

Linkblog

2008.11.09. 21:23 Kyriel

ki hinné? de mit is?

először is:

Jozef Armageddon: Alufóliahullámú álmok

Belémcsorog az idő.
Elkerületlen tántorog a tudat,
Hogy igen a szép,
De ötös a vonulat;
Attikai metszéspontok ráznak,
Aszott hóhérzászló-aljakat:
Gyümölcstornyok gyümölcstornya,
Elnyugodtak a dichotóm falak.

Akár
Meg
Is
Halt
A
Ba
Zalt.

Belénkhalt a gazdagforgatás,
Robbanófejű nappalok hálnak,
Végigostorozza beleit tájfun
Angyalhadak sírnak fogadást.

Elmentek már.

Minden név egy szó,
Mert él - s mert talán.

***

egyébként csak annyi, hogy meglepő konstatálni újra és újra, hogy ki hitte volna, de még mindig lehet minden durvább. nem tudom, h hova lehet még spirázni a a dolgokat, de kitartok abbéli nézetem mellett, hogy vagy tényleg a világ ilyen hihetetlenül abszurd és szürreális, vagy ami a fejemben van. jó, tudom, a dolgok nem azért vannak, ha vannak, hogy belegondoljak, de hát sajnos ennek a kontroll alatt tartása még annyira nem megy, meg ha hiszünk ebben a cogitoergosum-dologban, akkor önveszélyes lépés volna abbahagyni a gondolkodást. az a bája a szituációnak, hogy nem abbahagyni is önveszélyes. és akkor tegyük még hozzá azt, hogy továbbra is meglehetősen halovány fogalmaim vannak a világmindenség csodáiról. hát sajnos...

ettől függetlenül nincs depi, vagy csak ritkán. az alapjárat inkább valami belső feszültség, amely néha zavaróvá erősödik, néha háttérbe vonul. ilyenkor hagyja túláradni a megértés, a művészet, az emberi kapcsolatok, valamint a túl rossz és túl jó poénok fölött érzett gyönyőrűségemet. azaz ami van az nem feltétlenül rossz, csak egyre súlyosbodik.

napi tipp:

ha használ nektek valamiféle vény nélkül kapható gyógyszerkészítmény, akkor tekintsétek meg, hogy mi a hatóanyaga neki! rá van az írva mindegyikre rendesen, vagy ha nem, a következő arc, aki a patikában a pult másik oldalán van, tudni fogja, melyik az. a következő vásárlásnál lesz majd fontos, hogy ne a készítmény nevére, hanem a hatóanyagra kérdezzetek rá a gyógyszertárban, azazhogy optimalizáljatok arra, hogy a lehető legolcsóbb készítményt vegyétek, a lehető legnagyobb hatóanyagtartalommal. egyrészt jó alkalom az ismerkedésre, amennyiben bejönnek a patikusok, másrést sokezer hufot meg lehet spórolni vele, és ugyanaz a termék van nálad, csak más a neve.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://lilijan.blog.hu/api/trackback/id/tr35759394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása