HTML

hát sajnos...

a lelkem mélységei, meg minden...

Friss topikok

Linkblog

2008.11.26. 23:21 Kyriel

nincs kedvem, van kedvem, kedvem

nincs kedvem szégyenkezni, nincs kedvem szorongani, nincs kedvem sajnálkozni, nincs kedvem depressziózni, nincs kedvem szenvedni, nincs kedvem lelkiismeretfurdalni, nincs kedvem elégedetlenkedni, nincs kedvem érdektelennek lenni, nincs kedvem csalódni, nincs kedvem aggódni, nincs kedvem félni, nincs kedvem emlékezni, nincs kedvem vakaródzni, nincs kedvem értéktelennek lenni, nincs kedvem ártani, nincs kedvem kínlódva élni, nincs kedvem taposni, nincs kedvem undorodni, nincs kedvem gyűlölködni, nincs kedvem tolerálni a hülyeséget, szamszára.

kedvem van elmerülni, kedvem van alkotni, kedvem van érteni, kedvem van távolról szemlélni, kedvem van hasznosnak lenni, kedvem van találkozni (ufókkal is), kedvem van megnyugodni, kedvem van lelkendezni, kedvem van szeretni, kedvem van odaadni, kedvem van erősnek lenni, kedvem van feloldódni, kedvem van megtisztulni, kedvem van csodálkozni, kedvem van súlytalanul lenni, kedvem van ölelni, kedvem van füvön feküdni, kedvem van feláldozni, kedvem van kisimulni, kedvem van függetlennek lenni, kedvem van megnyílni, kedvem van hallgatni, kedvem van azonosulni, kedvem van gyertyát gyújtani, szamszára.

gyújtottam gyertyát. a többit majd a gyertyáról lógó madzagnál fogva húzzuk ki a kalapból.

napi tipp:

ez a gyertya-dolog egyébként tényleg nem hülyeség. a pozitív hangulatot kifényezi, a negatívat meleggel itatja át, a nyál meg elcsöppen attól amit írok, de hát tulajdonképp valóban így gondolom. persze a gyertya az igazán öngyi-depi-hangi felerősítésére is alkalmas, mivel ízlés szerint ad hátteret bármilyen lelkiállapothoz. nem mellékesen gyetryafénynél még a fél centi vastag alapozó sem látszik, nem úgy, mint az áldott (?) napfénynél, úgyhogy hölgyeim: szabad a pálya! végre... az összes vallás összes istene áldja meg a gyertyafényt!

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://lilijan.blog.hu/api/trackback/id/tr48790561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása